Jag?

VEM ÄR JAG?

Mitt namn är Christoffer Fykell. Så länge jag kan minnas har jag haft en stor passion för att fota och att filma och jag var bara 15 år gammal när jag köpte min första systemkamera. Jag har sedan dess hunnit med att experimentera mycket med min utrustning, och har på senare tid särskilt fastnat för att filma ’Timelapse’ och även ’Hyperlapse’ av naturen.

Ganska tidigt startade jag en filmserie med titeln ’MOMENTS’, vilken har fått mycket uppskattning och popularitet världen över, bland annat i en brasiliansk musikvideo med flera miljoner visningar, Moments of Sri Lanka som har över 70 000 visningar och Moments of the sky med över 50 000. Jag skapar fortfarande nya tillskott till filmserien, framförallt när jag reser eller är iväg på vackra, fotogeniska platser.


Jag har med tiden hunnit göra filmprojekt över stora delar av världen. Ett urval av mina projekt innefattar:

- Filmer av kommande försäljningsobjekt för en av Amerikas största mäklarfirmor.

- Reklamfilmer för cafékedjan ’Crematology’ i Indonesien

- Reklamvideos för diverse yogaskolor och yogacenter i Indien

- Stora som små reklamfilmer i Sverige som både har visats på TV och online.

- Promotionfilmer, försäljningsfilmer, företagsfilmer m.m.


Utöver film så fotar jag en mängd också; allt från olika typer av event, bröllop, naturfoton, konst, porträttbilder m.m.


Både gällande film och foto anser jag att god kvalité inte ska behöva kosta allt för mycket. Jag har valt att inte sätta ut någon prislista då jag skräddarsyr uppdrag med varje kund, där priser kan komma att variera. Jag lägger stor vikt vid att båda parter blir nöjda med både priset och resultatet.


Jag är för tillfället baserad i Halmstad men är van att arbeta på annan ort och har absolut inga problem att ta mig runt om i hela Sverige. Jag har nyligen investerat i förbättrad film- och kamerautrustning och kan nu erbjuda foto och film av förstklassig kvalité.


Har du några frågor eller funderingar, eller kanske ett projekt du behöver hjälp med? Oavsett fråga, hör av dig så hoppas jag att jag är rätt person som kan hjälpa dig!